there's so many beautiful reasons to be happy

Det var en super varm och fin kväll i tisdags så jag och Sara bestämde oss för att åka på lite äventyr. Vi packade ihop en picknick och satte oss på våra cyklar som tog oss ut till ett par klippor nere vid vattnet.. Där spenderade vi ett par mysiga timmar innan vi sedan fick någon total flipp och trampade iväg alldeles för långt åt helt fel håll. Ett äventyr fick vi iallafall och åh vilken underbart bra kväll det var♥we laugh until we cry, read each other's minds, live with a smile and make it all worthwhile

Denna varma söndagskväll har jag tillbringat på en brygga tillsammans med mina fina hjärtan. Vi pratade bort flera timmar precis lika lätt som vi alltid gör, kärlek.

there are some people in life that make you laugh a little lounder, smile a little bigger and live just a little bit better.


don't wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect

Hela denna regniga tisdag har jag, Emma, Sara, Tobias, Victor och Pontus sprungit runt på Boda Borg som sex små barn. Det har varit en riktigt lyckad dag och den blev ju inte direkt sämre av att vi skrapade ihop flest stämplar och vann över killarna, känns så.jävla.bra! 
Nu har jag precis klivit upp från ett långt bubbelbad och ska krypa ner i min nybäddade säng för att se på någon bra film. puss & kram♥thank you for being my unboilogical sisters

Efter att vädret inte riktigt ville vara på vår sida ändrades planerna lite och vi åkte hem en dag tidigare. Hur som helst har vi haft ett par supermysiga dagar och nätter ute i Annas stuga, och vi har nog mest bara gjort i stort sett ingenting alls, så himla underbart och behövligt. 

RSS 2.0