mina fina pärlor..

Äntligen lov!! Jag invigde det med lite shopping och lunch i stan med Elin och Emma, innan vi senare på kvällen drog ihop ett gäng hemma hos Nadja. 
Idag har jag vaknat upp med en förkyldning som är typ dubbelt så mycket värre än gårdagens och min röst har jag helt tappat bort någonstans. Lagomt till lovet och julafton, yeey...

sunday..


way up high or down low, i´ll go wherever you will go

Helt utslagna efter en väldigt rolig kväll och natt igår så bestämde vi oss för att stanna hemma och ta det lugnt denna lördag. Jag och Maja pluggar flitigt medans Emilia degar i sängen, inget ovanligt direkt. Hoppas ni har en bra helg.
puss & kram!♥

torsdag- trettonde december

Precis som vanligt har veckan gått otroligt fort och imorgon är det fredag igen, skönt. Jag har egentligen inte gjort något speciellt alls under de senaste dagarna.. Arbetat en hel del med SkiTeens, hängt med bästis, sett två luciatåg, pluggat och tränat. Gällande det sistnämnda så hade jag tid med en pt igår och fick äntligen mitt träningsschema + att Melli nu har skaffat kort och blivit min träningskamrat, hur bra som helst!

Nu ska jag låta plugget göra mig sällskap i ett varmt bad. Det finns liksom ingen återvändo, har både en idrottsinlämning och lite svenska att bli klar med till imorgon xx


Nerja 2012. Hade mer än gärna spolat tillbaka tiden och befunnit mig där just nu..-


helgen som varit

Helgen gick precis lika fort som den alltid gör.. I fredags hade jag en bra och behövlig myskväll framför x-factor tillsammans med Elin och Emma. Min lördag började jag med att få lite nödvändiga saker gjorda på stan med Niclas och Victor, för att sedan spendera någon timme på gymmet. Lördagsvällen såg från början ut att bli en lugn kväll med Maja och Emilia men resulterade helt tvärt om och spenderades både på Herrhagen och sedan på Hammarö. Min söndag finns det dock inte så mycket att säga något om, jag sov bort hela dagen och vaknade inte på riktigt förens Maja kom och väckte mig runt sex-tiden. Efter någon timme åkte vi hem till Emilia där jag spenderade både resten av kvällen och natten.
För bra dom där tjejerna, favvisar.


En ett års gammal bild i brist på annat..
 

fredag- sjunde december

De senaste dagarna har jag bland annat myst hos Julia, tränat på sats, dansat två timmar med Emma och Elin, pluggat en hel del och givetvis spenderat nätter med Emilia. Inget utöver det vanliga med andra ord!

Idag är det äntligen fredag och dagen har varit ganska hektisk men också väldigt rolig. Imorse var jag och och mina små diamanter i företaget på en fotografering för en tidning och direkt efter det stressade jag iväg till skolan för att bocka av både ett argumenterande tal i svenska och ett spanska prov. Under eftermiddagen hade vi också ett väldigt givande styrelsemöte så nu är vi mer taggade än någonsin!!

 

bra start på ny vecka..

Fyra bilder från dagen
Idag har jag haft en väldigt effektiv dag.. Skoldagen var kort och bestod endast av möte med mitt kära företag. När jag slutade runt elva-tolv tiden svängde jag förbi SATS och sprang av mig ett par kilometer innan jag köpte med mig en sallad och åkte hem. Väl hemma tog jag tag i plugget i någon timme innan jag drog mig iväg för terminens sista måndag på dansstudion. Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, puss

första advent

Gårkvällen spenderade jag framför filmmys med två bästisar, så välbehövligt. Vi avslutade kvällen med en kall nattpromenad genom stan och tillslut, efter ett par stopp, landade jag och emilia hemma hos henne. Vi fick sedan inte tyst på våra munnar förens klockan blev strax innan sex imorse, hon är för bra mitt hjärta.

Jag kom hem för någon timme sedan och har efter det suttit helt fast i mitt plugg. Det är första advent idag också och jag försöker underlätta pluggandet en aning med varm oboy och lussebullar. Hoppas att ni har haft en bra helg, puss och kram

äntligen helg


Min fredag startade med ett dubbelpass på sats och frukost på mammis jobb innan jag åkte till skolan. När vi slutade tog jag, Sara och Emma en runda på stan innan jga åkte hem och myste lite med familjen ett tag. Senare på kvällen åkte vi  allihop iväg till Råtorp, där hade vi en väldigt speciell och rolig kväll som senare avslutades med en nattfika på Wayne's!

Idag tog jag mig en efterlängtad sovmorgon, gjorde iordning en god frukost och gör nu ett försök till att få lite plugg gjort. Funderar på om jag kanske ta mig en sväng till gymmet sedan också, annars så är kvällens planer ganska tomma för tillfället.. Ha en bra dag godingar

RSS 2.0