Fredag 30/3-12


Tre bilder från de senaste dygnen
Det kan nog ha varit den jobbigaste skolveckan på länge med alldeles för mycket plugg. Samtidigt så har det varit en väldigt bra vecka och jag kan inte ens beskriva hur skönt det ska bli med helg nu! Jag har ganska nyss kommit hem från en runda på stan med tjejerna och laddar just nu upp med lite mellis inför en timme på dansstudion. Resten av kvällen och natten ska jag spendera med Johan, och vi ska troligtvis ut och käka med Elin & Filip ikväll, mysigt!
Ha det så bra finisar så hörs vi♥

Lördagsmys

Har tillbringat min lördagskväll på absolut bästa sätt. Fina vänner och mycket skratt, ni äger.

Underbara fredag!Jag har startat min lediga fredag ute i solstolen med frukost och samhälls-plugg. Jag ska fortsätta hänga här ute i det underbara vädret en stund till och snart komer även Johan hit. Det känns såhääääääär skönt med fredag!!

Samhällslinjen levererar..


Jag och Sara pigga, svettiga och glada en lördagsmorgon på Kmti.

Jag har ganska nyss kommit hem från skolan där dagen har bjudit på både uppsattsskrivning i engelska och ett fruktansvärt matteprov. Nu är det bara att ladda upp inför fetaste samhällsprovet, naturprovet och engelska redovisning nästa vecka. Älska sam. Dock har även samhällslinjen sina stunder ibland då jag faktiskt är ledig imorgon, precis vad jag behöver! Nu ska jag alldeles strax åka iväg till Kmti och kötta med Anna en stund. Ha det så bra så hörs vi snart igen♥Sara, min rara & underbaraLivet har sina stunder!


Under denna kväll, på bara någon timme hoppade jag på en resa till spanien i sommar tillsammans med Catrine. Väldigt spontant och så fruktansvärt bra, wohooooooooo!!!! :D

En fin tisdag♥

Dränker våra liv i plugg..Mötte upp Elin & Emma i stan vid tvåtiden för lite lunch och glass i solen. Nu är vi placerade runt Elins köksbord och pluggar inför alla de prov vi har framför oss.. Vi ska fortsätta med detta en stund till och sedan blir det nog en tur till Kmti också, puss!

Bilder på Ida- part 2
Hemstudiedag


Eftersom tvåorna på skolan har värdegrundsdag idag så är vi lediga, eller ja.. Vi har hemstudiedag. Jag kunde alltså ha tagit en lång sovmorgon imorse men när Johan gick upp strax efter åtta för att åka till skolan så vaknade jag också och kunde inte somna om. Typiskt. Just nu ligger jag fortfarande i sängen och äter lite frukost framför PLL. Ha en fin dag!♥

Det absolut finaste jag någonsin fått..
Bilder på Ida- part 1
©Jennie Zetterberg |Canon EOS 400D| Modell: Ida Schöldberg

Ny start!

Hej alla fina! Nu har jag haft ett flera månaders långt uppehåll från bloggen eftersom jag var så otroligt trött på den och allt som hade med den att göra. Det har faktiskt varit väldigt skönt att inte behöva tänka på att jag "måste blogga" hela tiden.. men nu har jag iallafall tänkt lite och jag tror att jag har bestämt mig. Jag kommer att börja blogga lite smått igen, dock inte varje dag som tidigare. Det jag saknat med bloggandet är mest att publicera mina bilder någonstans och det är nog också det jag mest kommer att göra här fram över. Inläggen kommer alltså förhoppningsvis mest bestå utav bilder och inte lika mycket text om vardag och sådant. Jag kommer att blogga lite då och då, när jag känner för det helt enkelt.
Hoppas ni mår bra iallafall, puss!


RSS 2.0