one tree hill..

Dagens två pass på gymmet var ingen lek alltså.. Nu finns det ingenting som lockar mer än att krypa ner i min nybäddade säng och titta på något avsnitt av one tree hill. Utan tvekan världens bästa serie.

det perfekta sättet att spendera ditt påsklov på!

Under detta år läser jag en entrepenörskurs där det ingår att driva ett UF-företag. Därför har jag tillsammans med mina fyra kompisar startat företaget Ski Teens. Vår affärsidé bygger på att till påsklovet fylla en buss med cirka 40 ungdomar och åka ner till Bad Gastein,Alperna för att tillsammans spendera en oförglömlig vecka där.

Vi är just nu mitt under vårt arbete med marknadsföring och håller på att ta emot anmälningar från de intresserade. Den 19 december är sista anmälningsdagen, så om du är sugen på att hänga med oss och inte anmält dig ännu så passa på att göra det för vem vill missa detta egentligen?!? Kika mer än gärna in på vår facebooksida för mer information om företaget, resepaketet, priser osv Ski Teens UF

you are the best one of the best ones


Det trillade in två stycken frågor efter mitt inlägg igår och jag tänkte passa på att svara på dem + några stycken jag fått under tiden jag haft en paus här..

"jag minns att du går sam på sundsta, är du fortfarande lika nöjd med linjen och skolan? och vilken inriktning valde du till tvåan?"
- Det stämmer bra. Jag går nu mitt andra år på sundsta, läser sam-sam och är superduper nöjd faktiskt, hur tråkigt det än kan låta.

"är du tillsammans med johan fortfarande?"
- Jag vet att många av er ställt denna fråga och aldrig fått något svar, men jag har helt enkelt valt att aldrig ta upp det här i bloggen. Men för att göra saker lite klarare för er nu så är svaret nej, vi gick skilda vägar i våras.

"vad heter typsnittet i dina rubriker?"
- Typsnittet heter Little days och det har jag laddat ner här ifrån.

"varför har du gästlösen på din gamla blogg? vill så gärna läsa den!!"
- Jag har märkt att min gamla blogg faktiskt är helt borttagen. Det verkar som att devote har något slags system så att bloggarna försvinner om de inte är aktiva. Väldigt synd, jag hade sjäv gärna velat läsa den!

"vart och vad dansar du och hur länge har du hållt på?"
Jag dansar på dansstudion här i karlstad sedan cirka sju år tillbaka. Jag provat en del olika stilar under tiden, men just nu är det ragga som gäller!

gör ett nytt försök..

Efter ett uppehåll på cirka tre månader så har min blogglust dykt upp igen och jag har bestämt mig för att ge detta en chans till. Dock tror jag att jag skippar att uppdatera er om de tre missade månaderna som varit, för annars hade detta inlägg formodligen aldrig tagit slut. 

Eftersom jag blivit ägare av ett gymkort på SATS så ska jag vilken minut som helst dra mig iväg dit och ge min stackars kropp en omgång, trots att jag knappt kan röra mig pga all träningsvärk. Puss sälänge


RSS 2.0