2012-11-28 ? 20:15:00

you are the best one of the best ones


Det trillade in två stycken frågor efter mitt inlägg igår och jag tänkte passa på att svara på dem + några stycken jag fått under tiden jag haft en paus här..

"jag minns att du går sam på sundsta, är du fortfarande lika nöjd med linjen och skolan? och vilken inriktning valde du till tvåan?"
- Det stämmer bra. Jag går nu mitt andra år på sundsta, läser sam-sam och är superduper nöjd faktiskt, hur tråkigt det än kan låta.

"är du tillsammans med johan fortfarande?"
- Jag vet att många av er ställt denna fråga och aldrig fått något svar, men jag har helt enkelt valt att aldrig ta upp det här i bloggen. Men för att göra saker lite klarare för er nu så är svaret nej, vi gick skilda vägar i våras.

"vad heter typsnittet i dina rubriker?"
- Typsnittet heter Little days och det har jag laddat ner här ifrån.

"varför har du gästlösen på din gamla blogg? vill så gärna läsa den!!"
- Jag har märkt att min gamla blogg faktiskt är helt borttagen. Det verkar som att devote har något slags system så att bloggarna försvinner om de inte är aktiva. Väldigt synd, jag hade sjäv gärna velat läsa den!

"vart och vad dansar du och hur länge har du hållt på?"
Jag dansar på dansstudion här i karlstad sedan cirka sju år tillbaka. Jag provat en del olika stilar under tiden, men just nu är det ragga som gäller!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!